antoniasheila

W I C K E D

Hej på er och haha, skrattar nästan bara åt den dåliga uppdateringen nu för tiden. Men aja, får väl skylla på att det är sommarlov och att jag gör roligare saker än att blogga (lol). 

Jag kom hem från London med fina nya toppar och massvis med underkläder och så vidare. Jag hade det jättemysigt under de fyra dagarna där. Vi hann vara på Tate Modern, National Gallery, Oxford street, Camden town, Picadilly circus och så vidare och så vidare. Hur mysigt som helst. 

Det här sommarlovet har väl hittills inte varit toppen om man säger så, det dåliga vädret bidrar inte direkt till det bättre heller. Drömmer mig bort till en strand i Thailand. 

Jag har varit med Nadja och Antonia och Matilda och så vidare, jag har festat, jag har sovit och ätit massa massa onyttigt. Idag ska jag möta upp Lisa på stan och så får vi väl se vad som blir av oss. Ska även stänga av mobilen tror jag, blir delvis irriterad och delvis avundsjuk på alla bilder från Bråvalla (åh är så jävla trött på bara ordet brååååhhhvallahh). 

Puss på er!

26 juni 2014 12:24 | Sheila |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas